Kirchheim bei München
בפרברי המזרח של מינכן, במיקום ירוק ושקט, מחכה לכם בית הארחה משפחתי בסגנון מודרני, אישי ובאווירה נעימה. 14 החדרים והדירות מרוהטים באהבה עד לפרט האחרון ועונים על כמעט כל דרישה. האורחים ה"ותיקים" והחדשים שלנו יודעים מדוע הם שמחים לחזור שוב ושוב.
תחושו כמו בבית בחדרי היחיד שלנו. חלק מחדרי היחיד המעוצבים בנעימות כוללים מרפסת, אך כולם מצוידים במקלחת ושירותים, מייבש שיער, טלוויזיה עם מסך שטוח, WiFi, טלפון עם חיוג ישיר ושירות השכמה. כמעט בכל החדרים יש גם שולחן עבודה או פשוט מקום להירגע עם כוס יין מהמיני בר בזמן שאתם צופים בטלוויזיה בערב.
תחושו כמו בבית בחדרי הדו-מיטה שלנו. חלק מחדרי הדו-מיטה המרוהטים בנוחות כוללים מרפסת, אך כולם מצוידים במקלחת ושירותים, מייבש שיער, טלוויזיה עם מסך שטוח, WiFi, טלפון עם חיוג ישיר ושירות השכמה. כמעט בכל החדרים יש גם שולחן עבודה או פשוט לשתיית כוס יין מהמיני בר תוך צפייה בטלוויזיה בערב.
גולת הכותרת של המלון שלנו היא הדירות הנוחות ל-1-2 אנשים בגדלים שונים, מרוהטות באופן אישי ומצוידות במטבח מאובזר לשהייה ממושכת. דירה לתקופה ממושכת היא אידיאלית עבור מכונאים, נציגי שטח או נציגי ירידים. גרסאות שונות לטעמים שונים. כאן תוכלו להרגיש בבית. יש מטבח או מטבחון עם מקרר. כאן תוכלו להכין את הארוחות שלכם. לדירות החד-חדר שלנו יש גם אווירה מיוחדת במינה.
לעילית בוואריה, מינכן וכל האזור יש הרבה מה להציע. פסטיבלים, קונצרטים, מסיבות, תיאטרון, אירועי ספורט, אגמים, הרים, כפרים ועוד, רק כדי להזכיר כמה. בואו ליהנות בשלווה. כאן, במלון Huber, האורחים שלנו נהנים מנקודת מוצא אידיאלית לטיולים בסביבה הקרובה והרחוקה. טיולים רגליים, טיולים או טיול בעיר... האפשרויות הן אינסופיות.
מרכז העיר מינכן נמצא במרחק של 20 דקות נסיעה, ומרכז הירידים החדש של מינכן נמצא במרחק של 10 דקות נסיעה. גם אצטדיון אליאנץ ארנה נמצא במרחק נסיעה קצר, ובחודשים החמים, אגם היימסטטן, שנמצא ממש על סף דלתנו, מציע תנאים אידיאליים לרגיעה ולבילוי. קווי התחבורה הציבורית טובים מאוד. טיולים לאגמים (אגם שטארנברג, אגם אמר, אגם קימס, אגם טגרנזי ועוד) נגישים בקלות באוטובוס, ברכבת התחתית או ברכבת. תוכלו לבקר בקלות בתיאטראות, מוזיאונים, תערוכות, בתי קולנוע, מסעדות, ברים ומועדוני לילה ועוד.
אנחנו, משפחת הובר, כבר מצפים לביקורכם ונעשה כל שביכולתנו כדי שתרגישו בנוח ובבית, כך שתרצו לחזור בכל עת.
משפחת הובר
בסביבה:
Bajuwarenhof Kirchheim
פארק חיות הבר Poing
קארטינג ב-Finsing
מסלול חבלים גבוהים ב-Vaterstetten
מוזיאון הילדים במינכן
מוזיאון הפסיכיאטריה במרפאת kbo-Isar-Amper במינכן
מוזיאון Haus der Donauschwaben
מוזיאון Kallmann בפארק הטירה Ismaning
מוזיאון FC Bayern במינכן
הגן האנגלי במינכן
אוסף Schack, מינכן
המוזיאון הלאומי הבווארי, מינכן
Maximilianeum - הפרלמנט הבווארי
מרכז התרבות Gasteig
שדה התעופה של מינכן
Valentin-Karlstadt-Musäum
המוזיאון הגרמני, מינכן
Hofbräuhaus
אנו משתמשים בשירות מפות Google API של Google LLC כדי לאפשר לך לבצע חיפוש אופטימלי ולפעולות מפות. אנו זקוקים להסכמתך לכך.
אם אתה מסכים, הנתונים יישלחו ל- Google ויקבעו עוגיות.
75.00-220.00 EUR
חדר ליחיד 75.00 - 195.00 EUR
חדר זוגי 95.00 - 220.00 EUR
מיטה נוספת 35.00 - 45.00 EUR
(ללא ארוחת-בוקר)
דירה ליום 85.00 - 220.00 EUR
חיות מחמד 15.00 EUR
ארוחת-בוקר 13.00 - 18.00 EUR
Hotel Apartments Huber מַגָע