Sesto/Sexten

חווה / משק / דירות / דירות נופש
מחפשים חופשה רגועה באזור הכפרי? אז הגעתם למקום הנכון!
החווה שלנו Villgrater am Ort ממוקמת הרחק מהכביש הראשי, אך עם נוף ללא הפרעה של ההרים הייחודיים של שעון השמש של Sesto. הליכה של חמש דקות היא כל מה שצריך כדי לברוח מרעש התנועה בכבישים. החווה שלנו ממוקמת בגובה של כמעט 1400 מטר, עם נוף מרהיב על גגות ססטו ומוסו ועל הרקע הייחודי של הרי הדולומיטים של ססטו.
מהחווה שלנו תוכלו לצאת לטיולים קצרים וארוכים דרך כרי דשא ויערות מסביב לססטו בכל הגבהים. למרות שהבית שלנו ממוקם מחוץ למרכז הכפר, חנויות, מסעדות ומתקנים אחרים נגישים בקלות ובמהירות גם ללא רכב.
2 דירות נופש עבור 2-6 אנשים ממתינות לאורחים שלנו בחוות וילגרטר שלנו בכפר.
דירת נופש 1 - ל-2-3 אנשים - מתקנים:
חדר עם מיטה זוגית ואפשרות למיטה נוספת - חדר רחצה עם שירותים, מקלחת ובידה
מרפסת עם נוף פנורמי נפלא של הרי הדולומיטים של ססטו
W-LAN - SAT-TV - מגבות, מצעים, מגבות תה
מטבח משופץ, מאובזר עם ספסל פינתי
דירת נופש 2 - ל-4-6 אנשים - מתקנים:
מטבח משופץ, מאובזר עם ספסל פינתי
חדר אחד עם מיטה זוגית ומיטת יחיד (אפשרי מיטה נוספת)
חדר אחד עם שתי מיטות יחיד - חדר רחצה עם שירותים, מקלחת ובידה
מרפסת עם נוף פנורמי נפלא של הרי הדולומיטים של ססטו
W-LAN - SAT-TV - מגבות, מצעים, מגבות תה
אנו שמחים להגיש לאורחים המוערכים שלנו ארוחת בוקר עשירה בתוספת תשלום של € 10.00 לאדם. בנוסף, האורחים שלנו יכולים לקבל תוצרת חקלאית משלנו על פי דרישה, כגון חלב טרי, ממרחי פירות, ביצים, דבש, גבינות ועוד. כמו כן אנו מציעים לאורחינו את האפשרות לסייע בעבודת האורווה ולהכיר את החיים בחווה.
בין אם בקיץ ובין אם בחורף: בססטו ובמוסו באלטה פוסטריה, חובבי הטבע והספורט ימצאו את כל מה שחפץ לבם. אינספור טיולים בנוף הייחודי של הדולומיטים ססטו, אתר מורשת עולמית של אונסק"ו, מציעים מגוון בכל רמת קושי. בין אם טיולים וטיולים משפחתיים או טיולים אלפיניים, דרך ferratas, מסלולי טיפוס ספורט ועוד הרבה יותר לא משאירים שום דבר לרצוי. במזג אוויר גרוע, אתה יכול לשחרר קיטור באולם הטיפוס בססטו עם 400 מ"ר של שטח בולדרינג, 1,800 מ"ר של שטח טיפוס (חבל עופרת וחבל עליון) וגובה של 16 מטרים. רשת מפותחת של שבילי אופניים, טיולי אופני הרים מסומנים או שביל האופניים הדראו הקלאסי Innichen-Lienz (A) מציעים תנאים אידיאליים לחובבי רכיבה על אופניים.
טיולי חורף רומנטיים ברגל או עם נעלי שלג, מסלולי מזחלות מהנים, מדרונות סקי מטופחים ומעליות מודרניות (Helm, Rotwand, Haunold, Kreuzbergpass) הופכים את חופשת החורף שלכם לחוויה בלתי נשכחת. חובבי ספורט הרים לא צריכים להחמיץ את הצלחת הפסגה המוזרה גם בחורף. אינספור טיולי סקי בהרי ססטו דולומיטים מחכים לכם! אלטה פוסטריה מציעה לכם גם רשת נרחבת של מסלולי סקי קרוס קאנטרי. ה-Nordic Arena בדוביאקו הוא אחד ממרכזי הספורט הגדולים ביותר ב-Val Pusteria/Pustertal עם מסלולי קרוס קאנטרי הומולוגיים ב-FIS ואולם טיפוס.
אנו מצפים לפנייתך ועוד יותר לשהותך בחווה שלנו!
אנו משתמשים בשירות מפות Google API של Google LLC כדי לאפשר לך לבצע חיפוש אופטימלי ולפעולות מפות. אנו זקוקים להסכמתך לכך.
אם אתה מסכים, הנתונים יישלחו ל- Google ויקבעו עוגיות.
החל מ- 70.00 €
דירת נופש ליום החל מ- 70.00 EUR
מס אורח (בספא) 2.50 EUR
de
Bauernhof Villgrater am Ort מַגָע