Büsum , Nordseeheilbad
דירות נופש / בתי נופש / דירות / נופש לגיל הזהב
בבוסום אנו מציעים דירות נופש ובתי נופש במיקומים, גדלים וטווחי מחירים שונים. במאגר המידע שלנו תמצאו מבחר רחב של נכסים להשכרה. השתמשו בהצעה המקוונת שלנו כדי למצוא את דירת הנופש או בית הנופש שלכם לחופשה הבאה בים הצפוני, באתר הבריאות בוסום.
אצלנו תוכלו להשיג אופניים איכותיים לנשים, גברים וילדים, ואפילו טנדים לחוויית רכיבה מיוחדת! כאורחים בבוסום, כדאי לכם בהחלט להקדיש זמן לטייל לבדכם באופניים בקהילת בוסום ובכפרים הקטנים הסובבים אותה באזור החוף. אין דבר מעשיר יותר מטיול באופניים בשטחי הביצות השטוחים והרחבים של דיטמרשן, באוויר הבריא של הים הצפוני ובשמש הזורחת! בנוסף, אתם עושים משהו למען הבריאות שלכם, שכן רכיבה על אופניים מועילה באופן טבעי לאורחי Büsum בכל הגילאים! לא משנה אם אתם קשישים או משפחה עם שני ילדים קטנים.
Büsum יש הרבה מה להציע גם הרחק מהחוף או מהסכר. Alleestraße, למשל, היא מדרחוב עם חנויות, בתי קפה, ברים ומסעדות רבים, המזמין אתכם לטייל בנחת. אם מזג האוויר אינו מתאים, הים הפיראטי בבוסום הוא אלטרנטיבה מכובדת לים הצפוני, במיוחד למשפחות. בנוסף, מרכז הבריאות Vitamaris, האקווריום של בוסום, קפלת הספא או נמל המוזיאון המסוגנן הם דרכים נבונות ליהנות מחופשה בבוסום.
מומלץ במיוחד לאורחים בבוסום הוא מה שמכונה "עולם הסערה בלנקר האנס". הנושא המרכזי של מוזיאון מודרני ומקורי זה הוא סערת הגלים של 16.2.1962. ב"Blanker Hans" משולבים באופן מיוחד ההיסטוריה של האזור, מידע וחוויה. המבקר חווה מה שמכונה "מחזורי מולטימדיה". קונספט חדש זה פונה לכל קבוצות הגיל, מילדים ועד קשישים.
בואו לחוות את הטבע איתנו בפארק הלאומי Wadden Sea. טבע פראי כמעט ללא מגע יד אדם - הוא עדיין קיים ב-Wadden Sea. הרוח והגלים עדיין משנים את שרטוני החול ונתיבי המים מדי יום, ללא שליטה ופיקוח של האדם. כדי שתוכלו לחוות את הנוף הטבעי הייחודי הזה, אנו מציעים לכם תוכנית מגוונת בפארק הלאומי Wadden Sea ובסביבתו לאורך כל השנה, המותאמת לעונות השנה. אירועים רבים מתאימים גם לילדים. במקומות מסוימים אנו מציעים טיולי בוץ מיוחדים לילדים או אחר צהריים של משחקים.
אנו מציעים:
-טיולי וואדן
-חקירות שטחי גאות ושפל
-חקירות שטחי גאות ושפל לילדים
-סיורי בוץ
-טיולי שטחי גאות ושפל ספרותיים וליליים
-טיולי חוף
-ועוד הרבה יותר!
הפנו עורף לחיי היומיום... התקרבו קצת יותר לעצמכם... חשבו שוב על עצמכם... קחו פסק זמן בבוסום!
הזמינו חופשה של כמה ימים בים הצפוני...
אנו מצפים לראותכם!
אנו משתמשים בשירות מפות Google API של Google LLC כדי לאפשר לך לבצע חיפוש אופטימלי ולפעולות מפות. אנו זקוקים להסכמתך לכך.
אם אתה מסכים, הנתונים יישלחו ל- Google ויקבעו עוגיות.
ביקורות
Das Haus ist traumhaft schön. Die Aufteilung der Zimmer genial. Wir kommen gerne wieder.
החל מ- 55.00 €
דירה ליום החל מ- 55.00 EUR
דירת נופש ליום החל מ- 55.00 EUR
דירת נופש לשבוע החל מ- 420.00 EUR
בית נופש ליום החל מ- 90.00 EUR
בית נופש לשבוע החל מ- 720.00 EUR
מס אורח (בספא) 4.00 EUR
Büsum-Vermietungen Sylvia Mindemann מַגָע