Schlangenbad -Georgenborn
פנסיון / בית הארחה / בית מלון קטן / לינה וארוחת-בוקר
משפחת ורנר מקבלת את פניכם באירוח חם ומציעה לכם אווירה נוחה להרגיש בה בבית.
הבית ממוקם באזור אידילי מיוער, על המדרון הדרומי של הטאונוס ומציע נוף פנטסטי על הריינגאו, אזור הריין-מיין ועד לדונרסברג שבפאלץ. זוהי נקודת התחלה ישירה למטיילי ריינשטייג ולמי שמחפש רגיעה. היערות שמסביב, כרי הדשא ועמקי הנחלים המקסימים מזמינים אתכם להירגע.
בית ההארחה ורנר מציע חדרים מוארים ונעימים. כל החדרים הם ללא עישון וכוללים גישה חופשית לאינטרנט אלחוטי.
החדרים שלנו באגף מרוהטים בעיצוב מודרני של Voglauer וכוללים מיני בר, שולחן עבודה וטלוויזיה בלוויין. כל חדרי הרחצה שלנו מצוידים בשירותים, אמבטיה או מקלחת, מייבש שיער ומראת איפור.
מקומות חניה וחניונים זמינים ישירות בבית. קישורי תחבורה טובים לוויסבאדן, מיינץ, פרנקפורט ורק 2 ק"מ ממרכז הספא שלנגנבאד.
ג'ורג'נבורן ובית ההארחה ורנר מהווים נקודת מוצא אידיאלית לטיולים נפלאים באזור הכפרי או לאחד המטרופולינים המרוחקים רק כמה קילומטרים משם, כמו גם לעיירות וכפרים שלווים.
אנו מזמינים אתכם לחקור את המקומות הללו ואת הנוף היפהפה ורוצים לתת לכם טעימה קטנה מהאפשרויות הרבות שהאזור מציע.
ה-Rheinsteig, מסלול ההליכה החדש של גרמניה, עובר ממש ליד ג'ורג'נבורן. הוא עובר מוויסבאדן לבון דרך נוף טבעי מרהיב, חולף על פני הנופים היפים ביותר בעמק הריין התיכון. ניתן לטייל בו מכאן, וכך גם מסלולים רבים אחרים.
סָמוּך:
אנדרטת נידרוואלד
אלטוויל על הריין
טירת רייכנשטיין
טירת רייכנברג
מנזר אברבך
הריסות טירת רוסל
טירה רומנטית טירת ריינשטיין
הריסות טירת פראונשטיין
מבצר פוהל
לורלי בוב מסלול מזחלות קיץ
יער הטיפוס נירוברג בוויסבאדן
המבצר הרומי צוגמנטל
מצודת מיינץ
אנו משתמשים בשירות מפות Google API של Google LLC כדי לאפשר לך לבצע חיפוש אופטימלי ולפעולות מפות. אנו זקוקים להסכמתך לכך.
אם אתה מסכים, הנתונים יישלחו ל- Google ויקבעו עוגיות.
חדר ליחיד החל מ- 55.00 €
חדר ליחיד החל מ- 55.00 EUR
חדר זוגי החל מ- 80.00 EUR
חדר לשלושה החל מ- 105.00 EUR
(ללא ארוחת-בוקר)
חיות מחמד 7.50 EUR
ארוחת-בוקר 5.00 EUR
Gästehaus Werner מַגָע