Großbeeren
Otel / İş oteli / Konferans oteli / Tatil Oteli
Berlin'in hemen güneyinde yer alan KomfortHotel Großbeeren 1994 yılında inşa edilmiştir ve o zamandan beri konuklarına Berlin ve Mark Brandenburg'u keşfetme fırsatı sunmaktadır. 2007 yılından bu yana, 7 ülkede yaklaşık 260 oteli bünyesinde barındıran Stadt-gut-Hotels otel işbirliğinin bir parçasıyız.
Aile tarafından işletilen otelimiz, kendinizi evinizde hissedeceğiniz uygun fiyatlı konaklama birimleri sunmaktadır. Genç ve motive ekibimiz, konaklamanızı keyifli hale getirmeye kendini adamıştır.
KomfortHotel Großbeeren, konuklarına şık bir şekilde döşenmiş 50 adet tek ve çift kişilik oda sunmaktadır. Her odada banyo ve oda kasası bulunmaktadır. Ev içinde ücretsiz Wi-Fi. Standart odaya ek olarak: avluya bakan oda, şişe su, geç check-out
Otomobiller ve otobüsler için yeterli park yeri de mevcuttur.
Wi-Fi fiyata dahildir, KDV ayrıca tahsil edilir.
Tesis bünyesindeki restoran sizi akşamları ev tarzı ve Prusya mutfağının tadını çıkarmaya davet etmektedir. Yaz aylarında bira bahçesinde havanın tadını çıkarabilirsiniz.
Fläming bölgesine bisiklete binmek, sağlıklı yaşam tatili veya iş için geldiğinizde, uygun fiyatlı otelimiz Großbeeren, Potsdam ve Berlin çevresindeki aktiviteleriniz için ideal bir başlangıç noktası sunmaktadır.
Komfort Hotel Großbeeren'in B101a üzerindeki elverişli konumu, A10 otoyoluna, Berlin fuar merkezine ve yeni Berlin havaalanı BER'e mükemmel bağlantılar sunmaktadır. Großbeeren tren istasyonundan Potsdamer Platz'a 20 dakikada ulaşabilirsiniz.
Acil servis hizmeti veren bir doktor muayenehanesine ve Charité'nin Benjamin Franklin Üniversite Hastanesi'ne yakınlığı kayda değerdir; acil servis arabayla sadece 10 dakika uzaklıktadır.
Mercedes, Thyssen, Volkswagen, Siemens ve MTU fabrikalarının bulunduğu Großbeeren ve Ludwigsfelde nakliye köyleri arabayla sadece birkaç dakika uzaklıktadır. Başkentin şehir sınırları sadece 4 km uzaklıktadır.
Tatiliniz bizimle güzel başlıyor! Sizi güvenli ve stressiz bir şekilde havaalanına götürüyoruz.
Sizi bize getiren her ne olursa olsun - sizi görmeyi dört gözle bekliyoruz!
Yakınlarda:
Kristalltherme Ludwigsfelde
MAGIX Wake & Freizeitpark Großbeeren
Wakeboard & Wasserskianlage Großbeeren
Potsdam'da sanat ve kültür
Potsdam'daki tarihi Hollanda Mahallesi'nde kafe kültürü
Eyalet başkentinden tekne ile
Su kenarında bir hazine: Werder/Havel
Filmpark Babelsberg
Wannsee
Duvar bisiklet yolu - Teltow Kanalı boyunca
Su bufalosu çayırları
Berlin Duvarı yolundaki Japon kiraz caddesi
Diedersdorf Sarayı'ndaki binicilik merkezi
Genshagen Sarayı
Britz Sarayı
Aramanızı optimize etmek ve harita işlevleri için Google LLC'nin Google Maps API hizmetini kullanıyoruz. Bunun için onayınıza ihtiyacımız var.
Kabul ederseniz, veriler Google'a gönderilecek ve çerezler ayarlanacaktır.
EZ'den €84,00
Tek kişilik oda gelen 84.00 EUR
Çift kişilik oda gelen 99.00 EUR
İlave yatak 25.00 EUR
(kahvaltı olmadan)
Parking/per day 7.00 EUR
Kişi başı kahvaltı 15.00 EUR
KomfortHotel Großbeeren Bize ulaşın