Köln -Altstadt
בית מלון קטן / לינה וארוחת-בוקר / בית מלון
מלון קאלאס אם דום הוא מלון לינה וארוחת בוקר בניהול פרטי במיקום מעולה - בלב העיר - ממש ליד הקתדרלה - במדרחוב התוסס - Hohe Straße.
כשאתה יוצא החוצה דרך דלת הכניסה של מלון קאלאס אם דום, אתה נמצא במרכז התוסס של קלן. כאן תפגשו אמנים, מוזיקאים ושחקנים. מכאן זה רק כמה דקות הליכה לעיר העתיקה, למרכזי התרבות עם מוזיאונים, תזמורת פילהרמונית, תיאטרון, אופרה ובית העירייה ההיסטורי.
26 חדרי היחיד והזוגיים המוארים והנעימים שלנו מצוידים באמבטיה/מקלחת ושירותים, טלוויזיה צבעונית, LAN אלחוטי, מראת איפור ומערכת טלפון בחיוג ישיר. תוכלו להתחיל את הבוקר בצורה נעימה עם מזנון ארוחת בוקר דשן.
שירות החדרים שלנו 24 שעות ביממה מגיש לכם גם משקה בלילה.
מסביב לקתדרלה תמצאו חנויות, בוטיקים ומסעדות, כמו גם את מבשלות קלן החמימות והטיפוסיות. בעיר העתיקה, הממוקמת ישירות על הריין, תוכלו לנשום את הטעם הבינלאומי, ליהנות מנוף הפנורמה של קלן, הריין או שלל הפאבים והמסעדות.
מתחנת הרכבת המרכזית הסמוכה, שהיא גם תחנת הרכבת התחתית והאוטובוס (3 דקות הליכה), תוכלו להגיע למרכז התערוכות של קלן ולשדה התעופה קלן-בון במהירות ובקלות בתחבורה ציבורית.
אנו מצפים לביקורך
סָמוּך:
קתדרלת קלן
גן החיות של קלן
מוזיאון השוקולד של קלן
מוזיאון לודוויג
העיר העתיקה של קלן
ריינאוהפן
הצמחייה והגן הבוטני הם גולת הכותרת הירוקה של העיר קלן
קרנבל קלן - 'העונה החמישית' בקלן
סיור במבשלה דרך קלן
בית הקברות מלטן
מנזר קנכטשטדן
אווירה קסומה בטירת פפנדורף
חקור את הטירות של ברוהל
מריה לאך - מנזר מרשים על שפת אגם לאכר
הגן היפני בפארק קארל-דויסברג
קתדרלת אלטנברג
הגנים היפים של מנזר קאמפ
פנטזילנד
אנו משתמשים בשירות מפות Google API של Google LLC כדי לאפשר לך לבצע חיפוש אופטימלי ולפעולות מפות. אנו זקוקים להסכמתך לכך.
אם אתה מסכים, הנתונים יישלחו ל- Google ויקבעו עוגיות.
85.00-490.00 EUR
חדר ליחיד 85.00 - 392.00 EUR
חדר זוגי 125.00 - 490.00 EUR
(כולל ארוחת-בוקר)
de
מס המיטה / המס המקומי מוטל.
Callas Hotel am Dom מַגָע