Schliersee -Spitzingsee

Berggasthof Alte Wurzhütte

H כניסה לחיות מחמד אסורה

בית מלון / מלון ישיבות / בית מלון למשפחות / מלון טיולים / מלון חופשה / מלון בוטיק / מבנים היסטוריים / דירות

  • 78 מיטות
  • 30 חדר
  • 1 דירות
  • 4 סוויטות

אנו מתייחסים בחיבה אל Alte Wurzhütte כמלון הבקתות שלנו. עבורנו, זה אומר שהוא מסורתי כמו הבקתות הטיפוסיים בכפר שלנו, אך יחד עם זאת עדכני, להציע לכם חופשה בלתי נשכחת בשפיצינגזי. הרגישו את האווירה המסורתית הייחודית ואת השלווה השוררת כאן בגובה של למעלה מ-1,000 מטרים. אבל גם תיהנו מכל נוחות שתרצו במלון עם סאונה על שפת האגם: חדרים נעימים עם ריהוט איכותי, מזנון ארוחת בוקר מפנק וארוחת ערב טעימה... ומארחים שיגשים לכם את משאלות החג היקרים לכם.

לישון כאילו אתה על ענן, ליהנות מארוחת בוקר מגוונת העשויה ממיטב המרכיבים המקומיים בבוקר, לצאת לסיור אופני הרים נפלא בקיץ או טיול סקי מרהיב בחורף, ולאחר מכן להזמין את הסאונה באופן בלעדי ולחוש את החמימות המרגיעה עמוק בשריריכם: כל זה ועוד הרבה יותר מחכה לכם במקום האירוח שלנו בשפיצינגזי. האם אתה כבר מתרגש כיצד נוכל להפוך את השהות שלך ב-Alte Wurzhütte למשהו מיוחד? אז המשך לקרוא!

מיקום יום ההולדת והחתונה על שפת האגם

לרגעים מיוחדים מגיע חגיגות מיוחדות. לכן אתם יכולים לחגוג איתנו לא רק את החתונה שלכם, אלא גם את כל אבני הדרך הגדולות והקטנות של החיים. יום הולדת 80 לסבתא? יום נישואי הכסף של אמא ואבא? תואר שני של אחיך? כל אלה הם רגעים יקרים שמומלץ לבלות עם כל האנשים האהובים עליך. ב-Alte Wurzhütte, הסלון שלנו, תפריט מיוחד והאווירה הנכונה מחכים לכם.

אחרי טיול הררי או אופניים נרחב, אחרי יום בלתי נשכח במדרונות, התרגעות בסאונה של מלון הצריף שלנו - זה לא נשמע מפתה? ה-Alte Wurzhütte מקבל את פניכם עם סאונה קטנה אך משובחת ביותר שתוכלו להזמין עבורכם באופן בלעדי. הוא מציע מקום לכ-6 עד 8 אנשים. לאחר הזעה בריאה, תוכלו להתקרר במקלחת החוויה עם דלי קרח (אם אתם אוהבים להתרענן בחוץ, תוכלו לטבול בשפיצינגסי!) ואז להרים את הרגליים על אחד מ-4 כסאות העיסוי. ניתן להשיג מגבות סאונה על פי בקשה בקבלה שלנו. האם אתה מוכן להרגעה טהורה?

אנו מצפים לביקורך!

סָמוּך:

מוזיאון להיסטוריה מקומית במיסבאך

מוזיאון הכרייה בהאוסהם

המוזיאון הפתוח Markus Wasmeier ב- Schliersee

מוזיאון אולף גולברנסון בטגרנזי

מרכז התרבות והעוגב של הטירה העתיקה בעמק

פארק בעלי חיים ההר בלינדהם באיינג

אתר הסקי של רכבות אלפיני שפיצינגזי

מוזיאון העולם הפרהיסטורי בראבינג

Black Fox World ברוזנהיים

מוזיאון הספנות של פונדק בנויבוארן

מוזיאון טכנולוגיית העץ ברוזנהיים

Lokschuppen Rosenheim

רכבלים של Blomberg בבאד טולץ

ארמון אלקופן ליד גרפינג

מפת דרכים ואתרים


אנו משתמשים בשירות מפות Google API של Google LLC כדי לאפשר לך לבצע חיפוש אופטימלי ולפעולות מפות.  אנו זקוקים להסכמתך לכך.
אם אתה מסכים, הנתונים יישלחו ל- Google ויקבעו עוגיות.

מחירים

90.00-220.00 EUR

חדר ליחיד 90.00 - 155.00 EUR

חדר זוגי 165.00 - 220.00 EUR

סוויטה החל מ- 270.00 EUR

(כולל ארוחת-בוקר)


דירה ליום החל מ- 260.00 EUR

חיות מחמד 10.00 EUR

Berggasthof Alte Wurzhütte מַגָע

יצירת קשר

  • Roßkopfweg 1
  • 83727 Schliersee
  • 08026/60680
  • 08026/6068100