Ostseebad Heringsdorf
Ξενοδοχείο
Στο ειδυλλιακό παραθαλάσσιο θέρετρο Heringsdorf, στο όμορφο νησί Usedom. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε ζεστή φιλοξενία όλο το χρόνο – είτε για χαλάρωση, αθλητικές δραστηριότητες, επαγγελματικά ή προσωπικά ταξίδια. Η μοναδική τοποθεσία του ξενοδοχείου μας, ακριβώς πάνω στο φυσικό καταφύγιο Gothensee, σας προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση μακριά από το άγχος της καθημερινότητας.
Εξερευνήστε τα ποικίλα τοπία του νησιού Usedom: πράσινα λιβάδια, πυκνά δάση, η ατελείωτη παραλία της Βαλτικής Θάλασσας, γραφικά χωριά και τα διάσημα εκλεπτυσμένα παραθαλάσσια θέρετρα σας περιμένουν. Το ξενοδοχείο μας στο Heringsdorf είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης για να ζήσετε ενεργά την ομορφιά του νησιού. Οι ποδηλάτες επωφελούνται ιδιαίτερα από την κοντινή απόσταση από τον ποδηλατόδρομο, ο οποίος περνά ακριβώς δίπλα από το ξενοδοχείο – στο ξενοδοχείο διατίθεται επίσης υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων.
Τα δωμάτια του ξενοδοχείου μας έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο άνεσης και ευκολίας, ώστε να έχετε μια χαλαρωτική διαμονή. Με προσιτές προσφορές, μπορείτε να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό διάλειμμα χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Προσπαθούμε να κάνουμε τη διαμονή σας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και το φιλικό προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας. Είτε αναζητάτε μονόκλινο, δίκλινο ή οικογενειακό δωμάτιο, εδώ θα βρείτε το κατάλυμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Το πρωί, σας περιμένει ένα πλούσιο πρωινό, για να ξεκινήσετε τη μέρα σας ανανεωμένοι – ιδανικό για εκδρομές, ημέρες στην παραλία ή ποδηλατικές περιηγήσεις στο νησί Usedom.
Απολαύστε γαστρονομικές απολαύσεις στο εστιατόριο Gothenseestube του Hotel am Gothensee στο Heringsdorf, στο όμορφο νησί Usedom. Το ζεστό εστιατόριό μας σας προσκαλεί να εμπλουτίσετε τις διακοπές σας στη Βαλτική Θάλασσα με νόστιμο φαγητό, εκλεκτά ποτά και χαλαρή ατμόσφαιρα. Είτε θέλετε να περάσετε ένα ζεστό βράδυ μετά από μια μέρα στην παραλία είτε να γιορτάσετε μια ειδική εκδήλωση, είστε ευπρόσδεκτοι στο Gothenseestube. Από τη βεράντα μας, μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα στη λίμνη Gothensee ενώ τρώτε. Ο χειμερινός κήπος μας σας προσκαλεί να χαλαρώσετε – ιδανικός για έναν απογευματινό καφέ ή ένα Aperol στο ηλιοβασίλεμα. Κάντε κράτηση τώρα ή επικοινωνήστε μαζί μας – ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο εστιατόριο Gothenseestube του Hotel am Gothensee!
Σχεδιάζετε μια γιορτή στο Usedom; Το ξενοδοχείο μας στο Heringsdorf είναι ο ιδανικός χώρος για πάρτι, γιορτές και εκδηλώσεις. Θα χαρούμε να οργανώσουμε την οικογενειακή σας γιορτή, το πάρτι του συλλόγου σας ή ακόμα και τον γάμο σας. Οι άνετοι χώροι μας μπορούν να φιλοξενήσουν έως 40 άτομα. Θα χαρούμε να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε ειδική απαίτησή σας, όπως μουσική, λουλούδια ή εξατομικευμένη διακόσμηση. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία ανέσεων και υπηρεσιών για να κάνουμε τη διαμονή σας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη. Το ξενοδοχείο μας είναι φιλικό προς τους ποδηλάτες, καθιστώντας το το ιδανικό σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσετε την γύρω περιοχή. Παρέχουμε επίσης χώρο στάθμευσης για να διευκολύνουμε τη διαμονή σας. Το προσωπικό μας μιλά γερμανικά και αγγλικά, επιτρέποντάς μας να εξυπηρετήσουμε ένα ευρύ φάσμα επισκεπτών. Δεχόμαστε διάφορους τρόπους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων μετρητών σε ευρώ, Visa, American Express, MasterCard, EC Cash και Maestro, ώστε να μπορείτε να εξοφλήσετε τον λογαριασμό σας με ευκολία.
Κοντά:
Παραλία Heringsdorf
Προβλήτα Heringsdorf
Περίπατος στα δέντρα του Usedom
Τα Λουτρά Amber
Το αεροδρόμιο Heringsdorf προσφέρει πρακτικές εμπειρίες με αεροσκάφη
Η γόνδολα κατάδυσης Zinnowitz
Το Φεστιβάλ Γλυπτικής στην Άμμο
Εκδρομές στη Βαλτική Θάλασσα
Το Ιστορικό Τεχνικό Μουσείο Peenemünde
Ακτή Chalk & Königsstuhl
Παλιά πόλη του Szczecin
Περιήγηση στο λιμάνι του Świnoujście
Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Google Maps API από την Google LLC για να σας επιτρέψουμε να εκτελέσετε μια βέλτιστη αναζήτηση και για λειτουργίες χάρτη. Χρειαζόμαστε τη συγκατάθεσή σας για αυτό.
Εάν αποδεχτείτε, τα δεδομένα θα σταλούν στην Google και θα οριστούν τα cookie.
68.00-148.00 EUR
Μονόκλινο 68.00 - 115.00 EUR
Δίκλινο 80.00 - 148.00 EUR
(με πρωϊνό)
κατοικίδια ζώα 15.00 EUR
Parking/per day 2.00 EUR
Πρωϊνό 15.00 EUR
Τέλη τουρισμού 3.20 EUR
επικοινωνήστε με το Hotel am Gothensee;