Spay am Rhein
בית מלון / פונדק / מבנים היסטוריים
הבית העתיק, שנבנה בשנת 1766, שוכן על גדות נהר הריין הרומנטי ומציע נוף מרהיב של עמק הריין התיכון, אתר מורשת עולמית.
מלון-מסעדה שבו האורחים שלנו מרגישים כמו בבית בזכות האווירה המשפחתית והמטבח הביתי, המשתנה בהתאם לעונות השנה.
טיילת הריין בספאי, עם בתי העץ היפים הרבים שלה, או כרמי האבן הסמוכים, מציעים נוף נפלא של עמק הריין התיכון ומזמינים אתכם לטייל או להתעכב לרגע. בקיץ תוכלו ליהנות מיינות מקומיים או ממיטב ברנדי הפירות מתוצרתנו בסוכת הגפנים המוצלת שלנו, המציעה נוף רומנטי של הריין. בחדרים מטופחים עם כ-30 מיטות מלון עם מקלחת/שירותים, חלקם עם מרפסת, טלוויזיה ונוף של הריין, תוכלו לבלות חופשות קצרות או שהיות ארוכות ומרגיעות.
לאירועים חגיגיים ולקבוצות גדולות, מלון Rheinhotel 'Zum Anker' מציע אולם בתוך המבנה, שבו תוכלו לחגוג באווירה נעימה עם כ-70 אנשים, או אולם אירועים קטן בסמוך למלון. שם תוכלו לחגוג אירועים משפחתיים, לארגן קונצרטים או חגיגות מועדון ל-200 אנשים, ללא הפרעה. כמובן שתוכלו גם להיעזר בשירותי המטבח המעולה שלנו לאירועים גדולים יותר, ולקבל מאיתנו ארוחות קרות או חמות.
הודות לקווי תחבורה נוחים באמצעות כביש מהיר, אוטובוס, רכבת או סירה, אתם תמיד
במרכז, אך רחוקים מהלחץ של חיי היומיום. תיהנו מעמק הריין הרומנטי ותבלו כמה שעות נעימות באווירה הנעימה של מלון Rheinhotel. לאוטובוסים אנו מציעים שירות ארוחות צהריים וערב בתיאום מראש.
למי שרוצה לחוות עוד יותר, יש אפשרויות רבות: מטיולים לטירות ואטרקציות אחרות על הריין והמוזל, ועד לטיולים רגליים לאורך מסלול הטיול התרבותי, שייט בסירה או טיולי אופניים לכל המשפחה. כמובן, תוכלו גם להשתמש בשירות השכרת האופניים שלנו כדי לחקור את האזור בעצמכם. אירועים עונתיים כמו "הריין בלהבות" השנתי או פסטיבלי יין רבים באזור מספקים גם הם משהו לכל טעם.
אנו מצפים לביקורכם.
בסביבה:
ערוץ רופרטסקלאם
טירת מרקסבורג
טירת להנק
טירת העכבר
טירת סטולצנפלס
ערוץ רופרטסקלאם
טירת ליבנשטיין וטירת שטרנברג
מבצר רומאי בבופארד
ערוץ רופרטסקלאם
חומת העיר רנס
RhineCastleTrail
אנו משתמשים בשירות מפות Google API של Google LLC כדי לאפשר לך לבצע חיפוש אופטימלי ולפעולות מפות. אנו זקוקים להסכמתך לכך.
אם אתה מסכים, הנתונים יישלחו ל- Google ויקבעו עוגיות.
ביקורות
Sehr schöne Lage direkt am Rhein !
Wir waren alle begeistert. Das Personal, der Hotelbesitzer, das Umfeld, die Lage, das Essen, ...wir können nur schwärmen...
Wir wurden sehr freundlich empfangen und in allen Belangen sehr freundlich bedient. Wir würden das Haus jederzeit wieder buchen und weiterempfehlen. Störend wirkte der nicht vom Haus beeinflußbare Eisenbahnlärm. Küche: Super.
55.00-120.00 EUR
חדר ליחיד 55.00 - 75.00 EUR
חדר זוגי 90.00 - 120.00 EUR
(כולל ארוחת-בוקר)
דירת נופש ליום 80.00 - 120.00 EUR
דירת נופש לשבוע 490.00 - 840.00 EUR
Rheinhotel Zum Anker מַגָע