Wangen im Allgäu
Aile atmosferine sahip rahat otelimiz, ortaçağdan kalma Wangen şehir merkezinin yaya bölgesinde merkezi ancak sakin bir konumda yer almaktadır. Güzel Allgäu sizi çeşitli boş zaman aktivitelerine davet ediyor.
Evimiz Alp Dağları'nın eteklerindeki Württemberg Allgäu'da yer alan bir mücevherdir. Alte Post 1409 yılında inşa edilmiştir. O zamanlar kasabanın ahırları olarak hizmet vermekteydi. Ünlü posta arabası döneminde insanlar bu Thurn- und Taxis postanesinde at değiştirir, mola verirlerdi. Otelin hemen önünde bulunan ücretsiz otopark, geliş ve gidişleri kolaylaştırmaktadır.
Doğal yapı dokusu (kil, taş, ahşap) mükemmel bir yaşam atmosferini garanti etmektedir.
Şık ve rahat bir şekilde döşenmiş odaların tümünde küvet/duş, WC, direkt telefon, radyo, TV ve dizüstü bilgisayar bağlantısı ve W-Lan (ücretsiz) bulunmaktadır. 'Romantik', 'Allgäu' ve 'Business' oda stilleri arasında seçim yapabilirsiniz. Çift kişilik odalarımız 30 m², tek kişilik odalarımız ise 18 m² büyüklüğündedir. Biraz daha fazla alana ihtiyacınız varsa, 'Allgäu Süit'te kendinizi evinizde hissedebilirsiniz. Kahvaltıda taze ekmekler ve ev yapımı ekmekler servis edilmektedir. Kokteyllerimiz gerçek kreasyonlardır (biberiyeli kayısı veya limonlu ve naneli kuş üzümü).
Wangen'in çatılarının üzerindeki çatı terasımızda huzur ve sessizliğin ve dağlara kadar uzanan güzel manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz. Sizin için küçük bir içecek ve yiyecek menüsü mevcuttur. İsteklerinizi yerine getirmekten mutluluk duyarız.
Küçük çay barımızda kendinize ücretsiz olarak yardım edebilirsiniz. Bir gecelik buzdolabı da mevcuttur. Ziyafetler, toplantılar, konferanslar, 60 kişiye kadar aile kutlamaları için şenlikli odalar, okuma odası, TV odası ve garajlar mevcuttur.
Tanınmış restoranımız bölgesel ve yeni mutfaklardan spesiyaliteler sunmaktadır.
Ayrıca ziyafetler, kutlamalar ve konferanslar için şenlikli odalar sunuyoruz.
Ziyaretinizi dört gözle bekliyoruz.
Yakınlarda:
Esslingen am Neckar'daki Esslingen Kalesi
Lindenberg'deki Alman Şapka Müzesi
Kißlegg New Castle
Weiler-Simmerberg'deki Starzlachkamm'da kanyon geçişi
Skywalk allgäu orman macera dünyası
Ravensburger Spieleland eğlence parkı
Yeni Tettnang Kalesi
friedens räume - Villa Lindenhof in Lindau
Konstanz Gölü üzerindeki Schlösslepark Kressbronn
Vorarlberg Askeri Müzesi
Bregenz'deki Pfänder
Bregenz'de Konstanz Gölü nakliyesi
Bregenz Sanat Evi
Bregenz Festivali
Bregenz'deki Gebhardsberg kale kalıntıları
Imberg teleferiği ve Steibis kayak arenası
Alberschwen şelaleleri
Doppelmayr Hayvanat Bahçesi in Wolfurt, Avusturya
Aramanızı optimize etmek ve harita işlevleri için Google LLC'nin Google Maps API hizmetini kullanıyoruz. Bunun için onayınıza ihtiyacımız var.
Kabul ederseniz, veriler Google'a gönderilecek ve çerezler ayarlanacaktır.
90.00-110.00 EUR
Tek kişilik oda 90.00 - 110.00 EUR
Çift kişilik oda gelen 130.00 EUR
süit gelen 160.00 EUR
İlave yatak 30.00 EUR
(kahvaltı dahil)
Evcil Hayvanlar 10.00 EUR
Garage/per day 8.00 EUR
Turist vergisi 3.20 EUR
Hotel Alte Post Bize ulaşın