Partner

Logo Vodafone

Vodafone:

Z Vodafone-WAPpridobite prednost "storitve v vaši bližini" z nekaterimi posebej praktičnimi dodatki, kot npr. hotel-ami.de

Logo MECOMO AG

MECOMO AG:

Od svoje ustanovitve v letu 2000 je MECOMO AG storitveni partner za podjetja s potrebami po visoko kakovostnih in potrebami po natančnih Location Contents in Mobile Services. MECOMO AG je moderno podjetje, ki razvija inovativne koncepte in pri tem upošteva tiste rešitve, ki so do sedaj se obnesle na trgu in ustvarjajo vrednost za stranko. Priznana podjetja iz različnih panog stavijo na natačno geokodirane vsebine za odkrivanje Points-of-Interest (POI).
MECOMO - managing mobility.

Logo moving-pictures.de

moving-pictures.de:

360 stopinjske panorame, profesionalne panoramske slike in profesionalno virtualno potovanje. Za fotografiranje vseh vrst, smo vaš najmočnejši partner.

Logo mapscape.eu

mapscape.eu:

Mapscape is an independent supplier of business-to-business services for the production of top-quality digital maps. Providing a range of services including map compilation, content aggregation, product tests, product certification, and quality improvement. Filling the gap between data suppliers and location based service (LBS) and system suppliers. In addition, Mapscape provides the unique benefit of being small enough to be flexible and large enough to handle large digital map and LBS content projects.

Logo hogast.at

Hogast:

hotel-ami.de Ltd is a certified HOGAST partner

Mi uporabljamo piškotke, da bolje prilagodimo našo spletno stran vašim potrebam. Če nadaljujete brskanje, se strinjate z uporabo piškotkov.