Schotten -Burkhards
Kır otelimiz Zur Birke, güzel ve yeşil volkanik Vogelsberg bölgesindeki pastoral yukarı Niddertal vadisinde yer almaktadır. Küçük bir köyün ortasında, sessiz bir konumda yer alan evimiz rahat ve kişisel atmosferiyle sizleri beklemektedir.
İster bir gece, ister iş amaçlı bir konaklama ya da aile tatili olsun: aile tarafından işletilen kır otelimizde her duruma uygun bir oda bulabilirsiniz ve bunu 1839'dan beri yapıyoruz.
Konforlu ve cömertçe döşenmiş tek, çift, üç ve dört kişilik toplam 18 oda sunuyoruz. Tüm odalarda sigara içilmez ve duş/tuvalet, sabun/şampuan dispenserleri, saç kurutma makinesi, kasa, telefon, uydu TV, ücretsiz internet erişimi, radyo çalar saat, çalışma masası ve bazılarında çekyat bulunur.
Her sabah 8:00 ile 10:30 saatleri arasında zengin bir kahvaltı sizi beklemektedir.
Kırsal tarzdaki restoranımızda karo sobalı bitişik bir oda bulunmaktadır. Burada ve barda fıçı bira ve şaraplardan oluşan bir seçki sizi oyalanmaya davet etmektedir.
Alman mutfağımız size lezzetli yemekler ve bölgeye özgü spesiyaliteler sunmaktadır. Ayrıca Vogelsberg kesimi, patates, av eti, sığır eti, kuzu eti, kuşkonmaz büfeleri ve çok daha fazlası gibi mevsimlik teklifler de bulunmaktadır.
Sevdiklerinize özel bir günde (örneğin evlilik yıldönümü) sürpriz yapmak isterseniz, sizin için güzel bir ortamda sürpriz bir menü ile mum ışığında bir akşam yemeği düzenlemekten mutluluk duyarız.
İster büyük bir konferans ister küçük bir inziva planlıyor olun, size her durum için mükemmel bir ortam sunmaktan mutluluk duyarız. Tesisimiz 5 ila 100 kişilik grupları ağırlayabilmektedir. Odayı, ister parlamenter oturma düzeni, ister sinema oturma düzeni ya da karré şeklinde olsun, sizin fikirlerinize göre düzenleyeceğiz. Elbette size gerekli konferans teknolojisini ve flipchartları da sağlıyoruz.
Kışın, evimizin hemen yakınında, Hoherodskopf'ta, size maksimum kayak eğlencesini garanti eden üç telesiyej mevcuttur. Kış aylarında, teleferik işletmecisi haftada üç akşam teleferiklerden birini kayakçılar için projektörlerle açmaktadır. Bu fırsattan yararlanın ve akşam geç saatlere kadar eğlenin.
Yakınlarda:
Vulkaneum Schotten
Schotten kuş parkı
Hoherodskopf ağaç tepesi yürüyüşü
Hoherodskopf kayak ve kızak alanı
Nidda rezervuarı
Grünberg'deki Gallusmarkt
Grünberg - eski hastanedeki müze
Lich eski şehir
Münzenberg kale kalıntıları
Büdingen eski şehir
Büdingen Kalesi
Aramanızı optimize etmek ve harita işlevleri için Google LLC'nin Google Maps API hizmetini kullanıyoruz. Bunun için onayınıza ihtiyacımız var.
Kabul ederseniz, veriler Google'a gönderilecek ve çerezler ayarlanacaktır.
EZ'den €64,00
Tek kişilik oda gelen 64.00 EUR
Çift kişilik oda gelen 118.00 EUR
Üç kişilik oda gelen 135.00 EUR
Aile odası gelen 156.00 EUR
(kahvaltı dahil)
Yetişkinler için günlük yarım pansiyon için ek ücret 28.00 EUR
Evcil Hayvanlar 15.00 EUR
Turist vergisi 1.00 EUR
Landgasthaus Zur Birke Bize ulaşın